Interior Studio

Work


Ook bij het samenstellen van collecties staat intuïtie centraal. Zo ontstaan er nieuwe werelden. Families van producten. Grenzen verleggen en tegelijk voortbouwend op de intentie van de opdrachtgever, samen de nieuwe ruimte vinden.

Door verschillende materialen en texturen in kleurtonen bij elkaar te brengen, zorg ik voor nieuwe composities. Deze vragen om aangeraakt te worden en de zintuigen te prikkelen. Dit zorgt voor een verbinding met wat je ziet, met wat je voelt en met wat je ervaart.Met een genuanceerd gevoel voor sfeer en kleur, voel ik mensen goed aan. Deze sfeer vertaal ik naar een gebalanceerd interieur dat de sfeer verwoordt en het gevoel van de opdrachtgever uitdrukt. Het is mijn kracht om te luisteren en samen een hoger plan te realiseren.

INTERIEURONTWERP

TREND FORECASTING

COLLECTIONEREN

ART DIRECTION,
CONCEPT, PHOTOSTYLING 

Trends zijn een reflectie van de tijd. Het gaat niet om het volgen, maar om het bereiken van je eigen (merk)bestemming. Nieuwsgierig en altijd op zoek, maak ik moodboards met materiaal- en kleuradviezen als leidraad voor nieuw samen te stellen collecties. 

Visual storytelling. Ik begeleid merken en media naar beeldvormen die bij hen passen, aansluitend bij de internationale look, feel en style. Tegelijk leg ik de nadruk op het unieke en de eigenheid van producten, meubels en ruimtes.